Plata online prin card bancar

Plata se poate efectua online pe site-ul www.supertours.ro, in timpul efectuarii rezervarii (atunci cand este posibil acest lucru ) sau printr-un link de plata furnizat de un consultant SuperTours.ro, dupa confirmarea disponibilitatii serviciilor solicitate. Dupa ce plata este procesata si rezervarea Dvs este confirmata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Tranzacțiile cu cardul se efectuează în deplină siguranță folosind serviciul unui procesator de plati, pe un server și cu o conexiune securizată. SuperTours nu are acces și nu stochează informații legate de cardul dvs. Următoarele tipuri de carduri sunt acceptate pentru plata online:

 

Plata la ING Bank (depunere numerar sau transfer bancar)

Poti face depunere de numerar in contul nostru bancar la orice sucursala ING din tara. De asemenea, este disponibila plata prin virament bancar din contul tau in conturile noastre. Click pe link-urile urmatoare pentru a localiza cea mai apropiata agentie ING. Iata datele referitoare la beneficiarul platii pentru a le furniza bancii:

Denumire companie : S.C. CREATIVE SUPERTOURS S.R.L. 
Adresa :  Brasov ,Str. Cetatuia Nr. 3B, ap.2, 500084,Romania
Banca : ING BANK N.V. Amsterdam - Suc. Bucuresti
Cont RON : RO25 INGB 0000 9999 0301 5706
Cont EUR : RO83 INGB 0000 9999 0303 8330
SWIFT : INGBROBU

În cazul în care alegeți plata prin transfer bancar trebuie să țineți cont că acest tip de plată nu este instant, astfel încât poate fi să ne trimiteți o dovadă de plată pentru a urgenta procesul de rezervare.

 

Plata la sediul  SuperTours

Poti plati la sediul nostru din Brasov (Str. Cetatuia nr. 3-B), atat cash (numerar) cat si cu cardul tau de debit sau de credit prin link de plata furnizat de catre unul dintre agentii nostri.

Vezi locatia SuperTours.

 

 

Pana cand trebuie sa platesc?

In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.supertours.ro cat si prin intermediul call center-ului, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata pana cel tarziu la data indicata in rezervare sau de consultantii SuperTours in timpul programului de lucru Val agentiei ( de luni pana vinery de la orele 09:00 la 17:00.

 Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice, nu de catre agentia noastra, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.

In ce valuta platesc?

Poti plati contravaloarea biletului de avion si/sau a serviciilor turistice in EURO. Suma de plata este detaliata in emailul de confirmare a rezervarii Dvs.

Plata se mai poate face in RON, la cursul BNR din ziua platii la care se adauga un comision de risc valutar de 2%.

Anularea rezervărilor și returnarea banilor

În cazul în care rezervarea dvs. se anulează și anularea nu cade sub incidența penalizărilor - vezi condițiile și termenii de rezervare / anulare pentru rezervarea dvs. - SuperTours va returna contravaloarea plăților dvs. folosind transferul bancar , in acelasi cont din care s-a efectuat plata sau dupa caz, într-un cont indicat de dvs.