Sunrise All Suites Family Resort Aparthotel

Informatii

Sunrise All Suites Family Resort Aparthotel
Obzor, Bulgaria
Transportul nu este inclus


Pret persoana/noapte de la 58 Euro

Descriere

Localizare: complexul de apartamente este situat in a doua linie, la 200 m de plajele Obzor si Byala. A fost construit in anul 2007.

Website: http://sunrisehotelobzor.com/

Capacitate: complexul cuprinde mai multe cladiri de 6 etaje, 50 apartamente 1 dormitor, 50 apartamente 2 dormitoare.
Facilitati Complex: piscina exterioara, centru wellness, fitness , sauna, baie de aburi, masaj, restaurant, bar la piscina, 7 lifturi, internet wireless, tenis de masa, volei, magazin, birou rent-a-car, sala de conferinte , parcare si garaj,piscina pentru copii, patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii.

Apartament 1 dormitor : pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, usa intermediara, bucatarie utilata ( cafetiera, plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, masina de spalat ) telefon, aer conditionat, conexiune la internet , baie cu cada, balcon, podeaua este acoperita cu parchet si gresie. Apartamentele cu 2 dormitoare dispun de aceleasi facilitati si au aproximativ 80 mp.

GRATUIT: accesul la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, fitness, animatie, parcare (nu se poate rezerva/garanta din agentie).

Hoteluri similare

RIU HELIOS BAY

RIU HELIOS BAY

26 Euro

Catre Pachet
HVD CLUBHOTEL MIRAMAR

HVD CLUBHOTEL MIRAMAR

60 Euro

Catre Pachet
Sirena Palace AH

Sirena Palace AH

16 Euro

Catre Pachet