VOUCHERUL  SUPERTOURS,O SUPER- IDEE DE CADOU

 

De fiecare data cand cautam cadoul potrivit  ne punem aceeasi intrebare: cu ce am putea sa ii surprindem pe cei dragi? Ce cadou i-am putea face unui colaborator fidel sau cum ar putea fi rasplatit un angajat care a dat dovada de performante la locul de munca?

De obicei, raspunsul la aceste intrebari se traduce prin numeroase cautari, vizite in magazinesau cautari online, schimburi de idei intre cei apropiati sau cautarea de idei originale pe internet.
Astazi iti prezentam o idee de cadou pentru orice ocazie: voucherul-cadou SUPERTOURS. Oricui ii plac vacantele si sigur ai printre apropiati persoane care isi doresc sa calatoreasca.

Cu ce ocazii poti darui voucherul-cadou SuperTours?

Orice fel de ocazie reprezinta ocazia perfecta de a face un asemenea cadou. Poti sa il daruiesti cuiva si cu ocazia zilei sale de nastere, cuplurilor proaspat casatorite, sau sotilor care aniverseaza un numar frumos de ani de casnicie. De asemenea, daca ai angajati pe care doresti sa ii rasplatesti pentru rezultatele bune obtinute, cu siguranta vor aprecia gestul!

Ce se poate cumpara cu voucherul-cadou?

Voucherul – cadou SuperTours  se poate folosi pentru plata oricaror servicii din portofoliul SuperTours, astfel incat persoana care il primeste va putea opta pentru o vacanta la mare, in tara sau strainatate, un city-break, un weekend prelungit de relaxare, o mini-vacanta la munte, un bilet de avion sau tren sau orice alt serviciu turistic.
Daca valoarea vacantei alese depaseste valoarea voucherului, se va achita doar diferenta de pret.

Cum procedezi sa dai cuiva un voucher-cadou SUPERTOURS ?

Tot ce ai de facut este sa trimiti o solicitare pe contact@supertours.ro sau ne contactezi prin intermediul site-ului si soliciti un voucher-cadou. Noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili urmatorii pasi. Voucherul se face la cerere, dupa preferintele tale, astfel incat il poti personaliza alegand o imagine atractiva, un mesaj simpatic si mai ales o valoare corespunzatoare.

Daca nu stii exact ce si-ar dori prietenul, colegul sau angajatul tau, tine cont ca oricui ii place sa mearga intr-o vacanta!

 

voucher cadou SuperTours